Terugblik 9e editie en start 10e (jubileum)editie NAF Masterclass Enterprise Architectuur

Tijd om lang stil te zitten hebben de docenten niet, want op 6 februari start de 10e, tevens jubileumeditie, van deze NAF Masterclass met als centraal thema ‘Samenwerken en Verbinden’.

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is inmiddels een begrip en bestaat uit 16 modules met een combinatie van theorie en praktijk. Er worden praktijkcases besproken van o.a. Kamer van Koophandel Nederland, VIVAT Verzekeringen, Rijkswaterstaat Maasvlakte, IMPEQ Technologies, NXP Semiconductors, Belastingdienst, DELA en Hogeschool van Amsterdam

Aanmelden voor de volgende editie? Dat kan via https://www.naf-masterclass.nl

Deelnemers aan eerdere edities van de masterclass gaven o.a. de volgende feedback: ‘Aanrader voor iedere architect die een actueel overzicht wil hebben van het vakgebied, door wordt door de top van Nederland gedoceerd’, ‘Interessante en leerzame masterclass waar theorie en praktijk bij elkaar komen en ook de sociale skills van de architect niet vergeten worden’ en ‘Veel deskundigheid samengebracht is een intensieve setting. Erg inspirerend.’

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 10 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl

OVERZICHT NIEUWS