Vernieuwing tijdens de 11e editie van de NAF Masterclass Enterprise Architectuur

Dit jaar zal ook een nieuwe Elektronische Leeromgeving in gebruik genomen worden. Via dit platform kunnen deelnemers van de Masterclass alle documentatie en het aanvullend lesmateriaal online terugvinden, vragen stellen en contact hebben met de docent en onderling contact leggen via een algemeen forum.

NAF Badge
NAF is een samenwerking aangegaan met Credly’s Acclaim Platform om digitale badges uit te geven aan deelnemers van de elfde editie van de NAF Masterclass Enterprise Architecture. Deze badges laten zien dat je je vaardigheden up-to-date houdt en kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan je LinkedIn-profiel.

 

Raadpleeg de NAF.nl website voor meer informatie over deze badges en hoe u ze kunt delen via sociale media zoals LinkedIn.


Ook interesse in deelname aan de NAF Masterclass Enterprise Architectuur?
Schrijf nu in en ontvang tot € 500 korting! Via het NAF, als oud-deelnemer aan het LAC of DADD en via diverse brancheverenigingen is de masterclass met korting te bezoeken. Bovendien is er een korting voor meerdere personen van dezelfde organisatie. Meer informatie en aanmelden?

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 10 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het  Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars.

 

 

OVERZICHT NIEUWS