12e editie NAF Masterclass Enterprise Architectuur

In september zal de 12e editie van de NAF masterclass van start gaan. Deze masterclass bestaat uit 16 modules die gepland staan op de volgende data:

  • Woensdag 2, 9, 16, 23 en 30 september 2020
  • Woensdag 7 en 28 oktober 2020
  • Woensdag 11, 18 en 25 november 2020
  • Woensdag 2, 9 en 16 december 2020
  • Woensdag 6, 13 en 20 januari 2021

De NAF masterclass vindt plaats bij Rijkswaterstaat, te Utrecht.

Elektronische Leeromgeving
Bij de 11e editie van de masterclass is de Elektronische Leeromgeving geïntroduceerd. Via dit platform kunnen deelnemers van de Masterclass alle documentatie en het aanvullend lesmateriaal online terugvinden, vragen stellen en contact hebben met de docent en onderling contact leggen via een algemeen forum. Vanwege het succes van deze online omgeving, zal deze ook gebruik worden tijdens de 12e editie van de masterclass.

NAF Badge
NAF is een samenwerking aangegaan met Credly’s Acclaim Platform om digitale badges uit te geven aan deelnemers van de twaalfde editie van de NAF Masterclass Enterprise Architecture. Deze badges laten zien dat je je vaardigheden up-to-date houdt en kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan je LinkedIn-profiel.

Raadpleeg de NAF.nl website voor meer informatie over deze badges en hoe u ze kunt delen via sociale media zoals LinkedIn.

Ook interesse in deelname aan de NAF Masterclass Enterprise Architectuur?
Schrijf nu in en ontvang tot € 500 korting! Via het NAF, als oud-deelnemer aan het LAC of DADD en via diverse brancheverenigingen is de masterclass met korting te bezoeken. Bovendien is er een korting voor meerdere personen van dezelfde organisatie. Meer informatie en aanmelden? Let op: voor deze exclusieve masterclass zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 11 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het  Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars.

OVERZICHT NIEUWS