De afgelopen 5 edities is de NAF Masterclass Enterprise Architectuur Samenwerken en Verbinden uitgegroeid tot een complete en kwalitatief sterke opleiding met lovende referenties! De masterclass biedt een compleet overzicht van het vakgebied, waarin technisch inhoudelijke vaardigheden gekoppeld worden aan sociale vaardigheden. Samenwerken en verbinden gaan daarbij hand in hand met alle facetten van het complexe domein van Enterprise Architectuur.

Schrijf in als NAF lid en ontvang een korting (oplopend tot € 1000,-) op deze masterclass. Als niet NAF-lid kunt u gebruik maken van onze vroegboekkorting van 250 euro. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
*kortingen kunnen niet gecombineerd worden

Speciaal voor:

– (Junior-)architecten met minimaal 5 jaar ervaring die kennis willen opdoen in een breed beeld van het vakgebied van Enterprise Architectuur – Ervaren architecten die het gehele gebied willen verkennen en met eindgebruikers kennis willen delen over best-practices en toepassing – Lead-architects, Hoofden architectuur en IT-managers, die geïnteresseerd zijn in de best-of-best ervaringen bij eindgebruikers Deelnemers aan eerdere edities vinden de masterclass o.a. ‘Een must, ook voor ‘doorgewinterde’ architecten’ en ‘Veel deskundigheid samengebracht is een intensieve setting. Erg inspirerend.’

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?
16 modules van 4 uur
best-of-the-best onderwerpen uit het vakgebied
actuele praktijkcases van o.a. Kamer van Koophandel Nederland, VIVAT Verzekeringen, Rijkswaterstaat Maasvlakte, ICTU, NXP Semiconductors, Hogeschool van Amsterdam, IBM, Belastingdienst, Impeq en Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.
– deskundige topdocenten
interactie met sprekers en vakgenoten

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur vindt vanaf 1 juni tot en met 7 december elke woensdag plaats (m.u.v. vakanties), bij Rijkswaterstaat te Utrecht.

Iedere deelnemer ontvangt GRATIS het boek ‘State of the Art Architectuur’! Na afloop van de masterclass ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 5 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl