Op 1 juni j.l. werd de succesvolle NAF Masterclass Enterprise Architectuur alweer afgetrapt met de 6e editie bij Rijkswaterstaat te Utrecht. Aan de hand van het thema Samenwerken en Verbinden zal er in 16 modules aandacht worden besteed aan het vakgebied, in een combinatie van theorie en praktijk. Deskundige topdocenten worden afgewisseld met praktijkcases van Kamer van Koophandel Nederland, VIVAT Verzekeringen, Rijkswaterstaat Maasvlakte, ICTU, NXP Semiconductors, Hogeschool van Amsterdam, IBM, Belastingdienst, Impeq en Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Wij kijken uit naar een leerzaam en succesvol half jaar!

Enkele reacties van deelnemers (kijk hier voor een volledig overzicht): ‘De masterclass EA biedt een geïntegreerde benadering en praktijkcases van de grote onderwerpen in het vakgebied, leerzaam, inspirerend’, ‘Een must, ook voor ‘doorgewinterde’ architecten’ en ‘Veel deskundigheid samengebracht is een intensieve setting. Erg inspirerend.’ Ook interesse in deelname aan de NAF Masterclass Enterprise Architectuur?

In februari 2017 start de 7e editie waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn. Houd de website www.naf-masterclass.nl in de gaten!

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 5 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl