Het domein van Enterprise Architectuur is complex en bestaat uit vele facetten. Succesvolle architecten zijn niet alleen technisch goed onderlegd, maar beschikken daarnaast ook over sociale vaardigheden om de verbinding met de business te leggen.

Hoe kun je als architect samenwerken en verbinden? Welke competenties zijn daarvoor nodig? Hoe kun je vanuit jouw specialisme waarde toevoegen? Hoe verbind je over bedrijfs- en IT-gebieden heen? Ontwikkelen en werken onder architectuur krijgt pas inhoud als samenwerken en verbinden als sociale vaardigheid aanwezig is!

Op 5 september aanstaande start alweer de 9e editie van de NAF Masterclass. Onder de deelnemers bevinden zich de volgende organisaties: Belastingdienst, Monuta, Gemeente Utrecht, ProRail, UWV, Hiram Kimandu Network and Design Consultant, Atos en M&I Partners.

Meer informatie en aanmelden: https://www.naf-masterclass.nl/aanmelden-als-deelnemer/

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 8 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl