Op 31 januari j.l. werd de 8e editie van de NAF Masterclass Enterprise Architectuur afgesloten. In Utrecht kwamen de cursisten bij elkaar voor de laatste module ‘Samenwerken en Verbinden’. Na afloop namen zij trots hun certificaat in ontvangst! Het NAF en CKC Seminars wil alle cursisten en docenten van harte bedanken voor hun deelname en bijdrage aan de masterclass.

Op 5 september start de 9e editie van de NAF Masterclass, waarvoor nog 15 plaatsen beschikbaar zijn. NAF leden ontvangen een korting (oplopend tot € 1.000), en niet-NAF leden maken tot 1 mei gebruik van €250 vroegboekkorting. Aanmelden? Klik hier.

Er worden praktijkcases besproken van Kamer van Koophandel Nederland, VIVAT Verzekeringen, Rijkswaterstaat Maasvlakte, ICTU, NXP Semiconductors, Belastingdienst, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Hogeschool van Amsterdam.

Iedere deelnemer ontvangt GRATIS het boek ‘State of the Art Architectuur’ (meer dan 500 pagina’s)! Na afloop van de Masterclass Enterprise Architectuur ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Deelnemers aan eerdere edities van de masterclass gaven o.a. de volgende feedback: ‘Aanrader voor iedere architect die een actueel overzicht wil hebben van het vakgebied, door wordt door de top van Nederland gedoceerd’, ‘Interessante en leerzame masterclass waar theorie en praktijk bij elkaar komen en ook de sociale skills van de architect niet vergeten worden’ en ‘Veel deskundigheid samengebracht is een intensieve setting. Erg inspirerend.’

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 8 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl