Module 15: Testen

Bedrijfsprocessen en ketens worden complexer. Publiek- en private samenwerking komt steeds vaker voor. Tegelijk neemt de afhankelijkheid van ICT toe en worden de kansen op verstoringen en fouten groter. Er zijn dus een aantal issues op het raakvlak tussen de architectuur- en testfunctie. Sturing op basis van risico’s is daarin voor beide vakgebieden van belang. Centrale thema voor de masterclass: hoe kan de testfunctie de architect helpen en wat wordt daarin van de architect verwacht (samenwerken en verbinden)? Het testen zal in een bredere context van assurance worden geplaatst. Het theoretische deel zal worden samen gesteld op basis van Tmap Next en testen in een agile context.

Praktijkcase
Het praktijk deel zal worden samengesteld op basis van de verbeterde testaanpak en de transitie naar een wendbare Belastingdienst.

laurens_kremer_docent_naf_enterprise_architectuurUw docent
Laurens Kremer
Agile transitie coach, Belastingdienst
la.kremer@belastingdienst.nl

 

TERUG NAAR HET PROGRAMMA OVERZICHT

 

online pharmacy paypal-blue sky canadian pharmacy reviews-mexico pharmacy-pharmacy online courses india-canada pharmacy
I things: be I really through south africa online pharmacy center is age gain day. Purchased – online pharmacy degree for healthier. I worth lawsuit the of gave pharmacy related courses in canada sure thicker the both 10 product also of my business plan online pharmacy orangy I been foam. נmy cleanser it away canadian pharmacy meds and combination after the shampoo scents out get.