Na het afronden van de NAF Masterclass Enterprise Architectuur editie vier mochten we al met trots melden dat de masterclass uitgegroeid is tot een gedegen en complete opleiding. Inmiddels is de evaluatie van editie 5 afgerond en zijn de scores weer verbeterd ten opzichte van de vorige edities:

Waardering (max. mogelijke score is 5):

  • Algemeen 4,2
  • Inhoud van de modules 4,1
  • Presentatie van de modules 3,9

Enkele reacties van deelnemers (kijk hier voor een volledig overzicht): Aanrader voor iedere architect die een actueel overzicht wil hebben van het vakgebied, wordt door de top van Nederland gedoceerd’ en ‘De masterclass is een mooie ervaring voor een breed inzicht op het architectuur speelveld’.

De zesde editie van de NAF Masterclass is in juni van start gegaan. Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden voor de zevende editie, die start in februari 2017 en plaatsvindt bij Rijkswaterstaat te Utrecht. Tot 15 september geldt er een vroegboekkorting van € 250,-! Klik hier om u aan te melden.

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 6 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. De masterclass is een initiatief van het Nederlands Architectuur Forum en CKC Seminars. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl